Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (2024)

Klik hier voor een korte samenvatting

Golden Globe-winnende films en series kijken 2023

Van films en series die een Golden Globe hebben gewonnen mag je goede kwaliteit verwachten. Ben je op zoek naar goede films of series, maar kun je door het overweldigende aanbod op de diverse streamingdiensten geen keuze meer maken? Neem dan eens een kijkje tussen de films en series die in 2023 een Golden Globe wonnen:

  • Beste dramafilm: The Fabelmans
  • Beste comedy/musical: The Banshees of Inisherin
  • Beste animatiefilm: Guillermo del Toro’s Pinocchio
  • Film met beste soundtrack: Babylon
  • Beste korte serie of anthologie serie: The White Lotus

Het lijstje hierboven is slechts een greep uit de lijst met Golden Globe-winnende series en films. Lees het volledige artikel voor meer bekroonde films en series!

De films en series zijn beschikbaar op verschillende streamingdiensten. Een aantal buitenlandse streamingdiensten is in Nederland alleen beschikbaar met VPN. Surfshark is een uitstekende VPN voor streaming. Deze VPN is snel en heeft servers over de hele wereld!

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis en betaal slechts €2,19 per maand!

Bezoek Surfshark

Wil je meer weten over de Golden Globe-winnende series en films 2023 en waar je deze kunt kijken? Lees dan hieronder verder!

De Golden Globe is een awardshow die jaarlijks plaatsvindt. Leden van de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) kennen de prijs toe ter erkenning van uitmuntendheid in films of series. Sinds 1944 worden de Globes al uitgereikt. De prestigieuze prijsuitreiking lag in 2021 en 2022 even stil vanwege controverse rondom de HFPA. De organisatie zou niet divers genoeg zijn en de leden zouden omkoopbaar zijn. Na een hervormingsronde konden de Golden Globe Awards 2023 weer als vanouds plaatsvinden. Verschillende acteurs, actrices en regisseurs konden weer een onderscheiding in ontvangst nemen voor de beste films en tv-series.

Ben jij benieuwd naar de Golden Globe-winnende films en series in 2023? Lees dan hieronder verder! Ook leggen we uit waar je de winnende films en series kunt streamen!

Waar kijk ik de Golden Globe-winnaars 2023?

Helaas is er niet één streamingdienst waarop je alle winnaars van de Golden Globes 2023 kunt kijken. De films en series zijn beschikbaar op de volgende streamingdiensten:

  • Amazon Prime Video.
  • Apple TV.
  • Disney Plus. De series en films zijn soms internationaal beschikbaar en soms alleen in een specifiek land.
  • HBO Max. De series en films zijn soms internationaal beschikbaar en soms alleen in een specifiek land.
  • Hulu. Deze dienst is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.
  • Netflix: De series en films zijn soms internationaal beschikbaar en soms alleen in een specifiek land.
  • Peaco*ck. Deze dienst is alleen beschikbaar in Amerika. In Nederland wordt een deel van de content van Peaco*ck uitgezonden op SkyShowtime, maar niet alle content.
  • SkyShowtime.
  • YouTube. Als het gaat om Golden Globe-winnende films, kun je deze bij YouTube soms huren. Je kunt de films hier niet gratis streamen.

Dramafilm

In de categorie Dramafilm vielen de volgende films in de prijzen.

Beste dramafilm: The Fabelmans

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (2)

Streamingdienst: te huur op Amazon Prime Video en Apple TV, vanaf half februari waarschijnlijk te streamen via Peaco*ck.

The Fabelmans vertelt het verhaal van Sammy Fabelman. Hij groeit op in Arizona, net na de Tweede Wereldoorlog. De jongen raakt na het zien van een film in de bioscoop geïnspireerd om zijn eigen films te maken. De jonge filmmaker legt de avonturen van zijn familie vast op beeld. Sammy ontdekt ook een familiegeheim dat de familiedynamiek voorgoed verandert. De film is losjes gebaseerd op het vroege leven van Steven Spielberg.

Spielberg won tevens de Golden Globe voor Beste Regisseur voor deze semi-autobiografische film.

Dramafilm met beste actrice: TÁR

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (3)

Streamingdienst: te huur op Amazon Prime Video, Apple TV en YouTube USA, in de toekomst waarschijnlijk te streamen op Peaco*ck.

Cate Blanchett won de Golden Globe voor Beste Actrice in de muzikale dramafilm Tár. De Australische actrice speelt in de film de wereldbekende componiste Lydia Tár. Ze is de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een groot Duits orkest. Voor haar rol moest Blanchett overkomen als een zeer ervaren dirigent. Dit vereiste dus wat voorbereiding. Hierbij kwam de muzikale achtergrond van Blanchett goed van pas. Ze keerde weer terug naar de piano en leerde dirigeren. Ook moest ze Duits leren voor de rol van Lydia.

Dramafilm met beste acteur: Elvis

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (4)

Streamingdienst: HBO Max Nederland, HBO Max USA

Sinds Elvis op 25 mei 2022 in première ging op het Cannes Film Festival, is de film een commercieel critical succes. Bohemian Rhapsody (2018) is de enige muzikale biografische film die meer heeft verdiend in de box office. In Elvis volgen we Elvis Presley (Austin Butler) en zijn manager Tom Parker (Tom Hanks). We zien de opkomst van Elvis’ sterrendom tegen de achtergrond van een cultureel snel veranderend Amerika.

Austin Butler kreeg de prijs voor zijn uitstekende acteerprestaties in de rol van Elvis.

Film met beste vrouwelijke bijrol: Black Panther: Wakanda Forever

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (5)

Streamingdienst: Disney Plus

Black Panther: Wakanda Forever is het vervolg op Marvel’s Black Panther. Na de dood van koning T’Challa (Chadwick Boseman) proberen wereldmachten om Wakanda binnen te dringen. Koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en het vrouwelijke Wakanda-leger, de Dora Milaje strijden om het koninkrijk te beschermen tegen deze bemoeizuchtige wereldmachten. Shuri heeft weinig tijd om te rouwen en moet er alles aan doen om Wakanda te verdedigen als de nieuwe Black Panther.

Angela Bassett won de prijs voor de beste vrouwelijke bijrol. Hierdoor haalde ze de eerste Golden Globe voor Marvel ooit binnen.

Comedy/musical film

In de categorie Comedy/Musical werden dit jaar ook weer prijzen uitgedeeld, waaronder een prijs voor Beste Actrice en Beste Comedy/Musical.

Beste comedy/musical: The Banshees of Inisherin

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (6)

Streamingdienst: HBO MAX USA, Disney Plus UK

The Banshees of Inisherin is de grote winnaar van de Golden Globes. De duistere komedie speelt zich af op het eiland voor de Westkust van Ierland in de jaren 1920. De hechte vriendschap tussen Pádraic (Colin Farrell) en Colm (Brendan Gleeson) is op een dag ineens over wanneer Colm weigert te praten met Pádraic. Deze verandering heeft een weerslag op de hechte gemeenschap.

The Banshees of Inisherin was genomineerd voor meer liefst acht Golden Globes en sleepte er uiteindelijk drie binnen. Naast de prijs voor beste comedy/musical werd hoofdrolspeler Colin Farrell ook verkozen tot beste acteur in een comedy/musical. Schrijver-regisseur Martin McDonagh won in de categorie Beste Screenplay.

Comedy/musical met beste actrice: Everything Everywhere All at Once

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (7)

Streamingdienst: Amazon Prime Video België, Nederland, UK

Michelle Yeoh won de prijs voor Beste Actrice in een komedie, voor haar rol in Everything, Everywhere, All at Once. In de films speelt ze de Chinese immigrante Evelyn. De vrouw runt een wasserette in de Verenigde Staten en leidt een rustig leven. Tijdens een controle van de belastingdienst komt ze in een multiversum terecht. De wereld blijkt in gevaar en alleen zij kan de planeet redden. Evelyn verkent het universum en ze ontdekt de andere levens die ze had kunnen leiden.

Ke Huy Quan won met zijn vertolking van Waymond Wang ook de Golden Globe voor Beste Mannelijke Bijrol.

Animatiefilm

De animatiefilms Inu-Oh, Marcel the Shell with Shoes on, Puss in Boots: The Last Wish, Guillermo del Toro’s Pinnochio en Turning Red waren dit jaar genomineerd voor beste animatiefilm. Hieronder lees je welke film in de prijzen viel.

Beste animatiefilm: Guillermo del Toro’s Pinocchio

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (8)

Streamingdienst: Netflix

Guillermo del Toro’s Pinocchio won de Golden Globe voor Beste Animatiefilm. Deze stop-motion film speelt zich af in het Italië van de jaren 30. De film laat de avonturen van de ondeugende Pinokkio zien tijdens zijn zoektocht naar zijn plek in de wereld. Regisseur Guillermo del Toro werkte vijftien jaar aan het realiseren van de film. Een donkere maar toch hartverwarmende twist op het sprookje van Pinokkio. Fans over de hele wereld zijn opnieuw gecharmeerd van de reis van de houten pop.

Niet-Engelstalige film

In de categorie Niet-Engelstalige film concurreerden RRR en Argentina, 1985 met de Koreaanse mysteriefilm Decision To Leave, het Duitse anti-oorlogsdrama All Quiet on the Western Front en de Frans-Nederlandse film Close. Hieronder lees je welke film de Golden Globe won.

Beste niet-Engelstalige film: Argentina, 1985

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (9)

Streamingdienst: Amazon Prime Video

Argentina, 1985 is geïnspireerd op het ware verhaal rondom de Berechting van de Junta, waarin de leiders van de militaire dictatuur van Argentinië werden vervolgd. De film volgt een groep jonge advocaten onder leiding van aanklagers Julio César Strassera en Luis Moreno Ocampo. De dappere openbare aanklagers durfden het aan om de leiders van de bloedige militaire dictatuur te vervolgen. Ondanks bedreigingen bleven ze volhouden.

Deze Argentijnse film won de Golden Globe voor Beste Niet-Engelstalige film.

Beste soundtrack/lied

De Golden Globes deelt niet alleen prijzen uit voor goede films en acteerprestatie; ook voor liedjes en soundtracks worden Globes uitgedeeld.

Film met beste soundtrack: Babylon

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (10)

Streamingdienst: te huur op Amazon Prime Video en Apple TV, te streamen op Paramount+, in de toekomst waarschijnlijk te streamen op SkyShowtime.

Babylon is een satire over de filmindustrie in de jaren 20. Regisseur Damien Chazelle, bekend van La La Land, laat de veranderende filmsector zien van zwijgende films naar films met gesproken tekst. De film vol muziek en emotie toont de decadentie van Hollywood. Babylon heeft een indrukwekkende sterrencast met onder andere topacteurs Brad Pitt, Tobey Maguire en Margot Robbie.

De swingende soundtrack van deze film viel ook in de prijzen. De volledige soundtrack duurt maar liefst 97 minuten. De musicus en componist Justin Hurwitz mocht de Golden Globe voor Beste Soundtrack in ontvangst nemen.

Film met beste lied: RRR

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (11)

Streamingdienst: Netflix

RRR (Rise, Roar, Revolt) is een opzienbarende film met veel actiescènes, een gevecht met een tijger, een dance battle en verschillende musicalnummers. Het catchy musicalnummer Naatu Naatu werd bekroond als Beste Nummer. Componist M. M. Keeravani mocht voor dit nummer een Golden Globe in ontvangst nemen.

Films uit India krijgen normaal niet veel aandacht in het buitenland, maar RRR werd zowel in India als daarbuiten een groot succes. De film maakt vooral indruk door de over-the-top actiescènes en de catchy dansnummers. Ook op Netflix scoort deze film goed. RRR stond wekenlang in de top 10.

Dramaserie

Ook in de categorie Dramaserie werden Golden Globes verdeeld. Er werden zowel Globes uitgedeeld voor Beste Dramaserie als prijzen voor Beste Actrice en Acteur.

Beste dramaserie: House of the Dragon

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (12)

Streamingdienst: HBO Max

House of the Dragon is de prequel van een van de beste series op HBO Max: Game of Thrones. Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek Fire & Blood (in het Nederlands: Vuur & Bloed – Deel 1: De opkomst van het huis Targaryen van Westeros). We volgen de oorlog die uitbreekt om de keuze van een nieuwe leider van House Targaryen op het hoogtepunt van zijn macht, 172 jaar voordat Daenerys Targaryen geboren wordt.

Dramaserie met beste actrice: Euphoria

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (13)

Streamingdienst: HBO Max

Euphoria is een Amerikaans tienerdrama over de 17-jarige Rue Bennett, een meisje dat worstelt met een drugsverslaving. Na een verblijf in een afkickkliniek gaat ze weer terug naar school. De serie vertelt het verhaal van verschillende middelbare scholieren en hun ervaringen, met drugs, liefde, seks en vriendschap.

Actrice Zendaya (Rue) won haar eerste Golden Globe-award voor haar rol in Euphoria. In 2022 won ze ook al een Emmy.

Dramaserie met beste acteur: Yellowstone

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (14)

Streamingdienst: SkyShowtime, Peaco*ck Amerika (4 seizoenen), Paramount+ (UK)

John Dutton bestuurt de grootste ranch in de Verenigde Staten. John probeert geld te verdienen met de Yellowstone ranch, maar regelt achter de schermen stiekem zaakjes die niet helemaal zuiver zijn. De ranch ligt constant onder vuur door landontwikkelaars, en door bewoners van een naastliggend indianenreservaat.

Kevin Costner steelt in zijn rol als John Dutton de show in de psychologische dramaserie. Zijn acteerprestaties in Yellowstone werden beloond met een Golden Globe.

Musical/comedy serie

In de categorie Musical/Comedy Serie vielen diverse series in de prijzen.

Beste musical/comedy serie: Abbott Elementary

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (15)

Streamingdienst: Disney Plus België, Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk (1 seizoen), Hulu Amerika (2 seizoenen), HBO Max Amerika (1 seizoen)

Een groep gepassioneerde leraren en een directeur worden in Abbott Elementary samengebracht op een openbare school in Philadelphia. Ze zijn ondanks grote tegenslagen vastbesloten om hun leerlingen te helpen slagen in het leven. De hardwerkende leraren zijn in de minderheid en ondergefinancierd, maar ze houden van hun werk. Ze zijn niet blij met de houding van het schooldistrict wat betreft het onderwijzen van kinderen. De populaire serie brengt de strijd in beeld waarmee leraren worden geconfronteerd in het openbare schoolsysteem.

Abbott Elementary was de grote winnaar bij de Golden Globes. De serie won maar liefst drie Golden Globes. Naast de prijs voor Beste Musical/Comedy Serie mochten een aantal acteurs ook prijzen in ontvangst nemen. Quinta Brunson won de Golden Globe voor Beste Actrice in een musical/comedy serie. Tyler James Williams won de Golden Globe voor Beste Bijrol.

Musical/comedy serie met beste acteur: The Bear

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (16)

Streamingdienst: Disney Plus, Hulu

De dramaserie The Bear laat zien hoe hectisch het eraan toe kan gaan in de keuken van een broodjeszaak. We volgen de getalenteerde chef-kok (Jeremy Allen White) die terugkeert naar Chicago om de broodjeszaak van zijn overleden broer over te nemen. Hij krijgt niet veel medewerking van de vastgeroeste medewerkers, maar hij probeert er toch het beste van te maken.

Jeremy Allen White heeft zijn eerste Golden Globe gewonnen voor zijn rol in deze serie.

Korte serie of anthologie serie

Onderstaande series wonnen een Golden Globe in de categorie Korte Serie of Anthologie Serie.

Beste korte serie of anthologie serie: The White Lotus

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (17)

Streamingdienst: HBO Max

De HBO Original The White Lotus heeft naast een Golden Globe voor Beste Korte of Anthologie Serie ook een Emmy gewonnen in dezelfde categorie. Bovendien won Jennifer Coolidge de Golden Globe voor Beste Bijrol in een korte serie of anthologie serie voor haar vertolking van Tanya McQuoid. Tanya is een verwarde vrouw die zoekt naar innerlijke rust nadat haar moeder is overleden.

In de serie, die inmiddels uit twee seizoenen van in totaal 13 afleveringen bestaat, volgen we gasten en werknemers van het wellness resort The White Lotus. Hoewel het er de eerste dag nog uitziet als een paradijs, begint er al snel een verandering, waardoor het misschien toch meer een nachtmerrie wordt.

Korte serie of anthologie serie met beste actrice: The Dropout

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (18)

Streamingdienst: Disney Plus, Hulu (Amerika)

The Dropout gaat over de opkomst en ondergang van het imperium van Elizabeth Holmes. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Holmes breekt haar studie aan Stanford af om een medisch technologiebedrijf genaamd Theranos op te richten. Ze lijkt het helemaal te maken en wil een revolutie teweegbrengen in de gezondheidszorg. Er is echter één probleem: bestaat de technologie eigenlijk wel?

Amanada heeft bijna twee jaar onderzoek gedaan om Elizabeths bijzondere manier van spreken onder de knie te krijgen. Deze grondige voorbereiding in combinatie met het uitstekende acteerwerk van Amanda hebben gezorgd voor een fantastische imitatie van Elizabeth Holmes. Amanda Seyfried won een Golden Globe voor haar rol als Elizabeth Holmes.

Korte serie of anthologie serie met beste acteur: Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (19)

Streamingdienst: Netflix

Evan Peters heeft met zijn vertolking van Jeffrey Dahmer de Golden Globe voor Beste Acteur in een korte serie gewonnen. In de Netflix-serie krijgen we een kijkje in het leven van The Milwaukee Cannibal. Hoewel nabestaanden het een ongewenste herinnering vonden, werd de serie binnen drie weken de op een na best bekeken serie op Netflix ooit. Alleen Squid Game is nog altijd populairder.

Korte serie of tv-film met beste mannelijke bijrol

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (20)

Streamingdienst: Apple TV

Black Bird is een psychologische true-crime miniserie. In de serie volgen we Jimmy Keene (Taron Egerton). Hij is de zoon van een politieagent en de voetbalheld van de middelbare school. Nadat hij is veroordeeld voor drugshandel, krijgt hij de keuze van zijn leven: tien jaar uitzitten in een minimaal beveiligde gevangenis zonder kans op vervroegde vrijlating, of een zwaarbeveiligde gevangenis voor geestelijk gestoorde criminelen binnengaan en bevriend raken met een vermoedelijke seriemoordenaar (Paul Walter Hauser) en hem een bekentenis laten afleggen voordat de hij in beroep gaat.

Paul Walter Hauser won de Golden Globe voor Beste Bijrol in de serie voor zijn rol als verdachte moordenaar. Het is Hausers eerste nominatie en overwinning.

Televisieserie met beste vrouwelijke bijrol: Ozark

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (21)

Streamingdienst: Netflix

Deze complete serie van vier seizoenen is al een van de beste series op Netflix. Nu wint Julia Garner de Golden Globe voor Beste Vrouwelijke Bijrol in een televisieserie. In de serie vertolkt ze Ruth Langmore, een jonge vrouw die deel uitmaakt van een criminele familie. Dat is natuurlijk ook te verwachten in een serie over witwaspraktijken en drugskartels.

Alle Golden Globe-winnaars kijken met een VPN

Het aanbod van de streamingdiensten is per land verschillend. De films en series die we hierboven hebben besproken zijn bijvoorbeeld niet allemaal te bekijken via Nederlandse streamingdiensten. Je kunt de films en series soms alleen kijken bij een buitenlandse versie van de streamingdienst. De grote prijswinnaar bij The Golden Globes, The Banshees of Inisherin, is bijvoorbeeld alleen bij HBO Max USA en Disney Plus UK te bekijken.

De streamingdienst kan aan jouw IP-adres zien in welke land jij bent. Gelukkig kun je met een VPN jouw IP-adres veranderen. Hierdoor lijkt het alsof je in een ander land bent. Zo kun je bijvoorbeeld verbinding maken met een server in de Verenigde Staten om een Amerikaans IP-adres te krijgen. Hierdoor krijg je vanuit Nederland toegang tot de Amerikaanse Netflix. In het stappenplan hieronder lees je hoe je dit eenvoudig doet.

Buitenlandse content streamen met een VPN: stappenplan

Volg onderstaande stappen om films en series te kijken uit verschillende internationale bibliotheken:

  1. Kies een goede en betrouwbare VPN-provider. Wij raden Surfshark aan voor internationaal streamen. Deze snelle VPN is gunstig geprijsd en heeft servers over de hele wereld. Met deze VPN kijk je snel naar de content van een ander land en heb je geen last van haperingen in je stream. Wil je de VPN eerst rustig uitproberen? Maak dan gebruik van de 30-dagen geld-terug-garantie van Surfshark .
  2. Download de VPN-software van Surfshark of een andere VPN-dienst naar keuze.
  3. Open de app en log in.
  4. Maak verbinding met een server in een land waarvan je het aanbod wilt bekijken. Maak bijvoorbeeld verbinding met een server in de Verenigde Staten om het Amerikaanse aanbod van Netflix te zien.
  5. Geniet van nog meer films en series!

Surfshark

Aanbieding

Bespaar 86% + 3 maanden gratis en betaal slechts €2,19 per maand!

Vanaf

€ 2.19

9.0

  • Zeer gebruiksvriendelijk met Netflix en torrents werkend
  • 30 dagen geld-terug-garantie. No questions asked!
  • Goedkoop en veel extra opties

BezoekSurfshark

Wij hebben Surfshark uitgebreid getest. Je leest onze bevindingen in onze Surfshark-review. Wil je toch liever een andere VPN proberen? Neem dan een kijkje bij de beste VPN’s.

Nog meer streamen

Met behulp van een VPN kun je dus nog meer content streamen. Ben je op zoek naar nog meer streaminginspiratie? Lees dan ook onderstaande artikelen voor nog meer streamingplezier en tips voor de beste films en series.

  • Series en films op Amerikaanse Netflix
  • De beste films op Amazon Prime Video
  • De beste films op HBO Max
  • De beste films op Disney Plus
  • Emmy-winnende series van dit jaar
  • Oscar-winnende films van dit jaar

Veelgestelde vragen over de Golden Globes

Heb jij nog een vraag over een film of serie die een Golden Globe heeft gewonnen? Kijk dan in het overzicht met veelgestelde vragen hieronder.

Welke films wonnen een Golden Globe voor beste film?

Onderstaande films wonnen een prijs voor beste film in 2023:

  • Beste dramafilm: The Fabelmans
  • Beste comedy/musical: The Banshees of Inisherin
  • Beste animatiefilm: Guillermo del Toro’s Pinocchio
  • Beste niet-Engelstalige film: Argentina, 1985

Bekijk ons artikel over de Golden Globe-winnende films en series voor de overige prijswinnaars!

Waar kijk ik Golden Globe-winnende films?

De winnaars van de Golden Globes zijn niet te bekijken op één streamingdienst. Je kijkt de films en series op onderstaande streamingdiensten:

  • Amazon Prime Video
  • Apple TV
  • Disney Plus
  • HBO Max
  • Hulu
  • Netflix
  • Peaco*ck
  • SkyShowtime

Lees meer informatie over de desbetreffende films en series in ons artikel over de Golden Globe-winnaars van 2023.

Welke films die een Golden Globe wonnen staan op Netflix?

Op Netflix vind je onderstaande Golden Globe-winnende films:

  • Pinocchio (beste animatiefilm)
  • RRR (film met beste lied)

Welke series die een Golden Globe wonnen staan op Netflix?

Onderstaande Netflix-series wonnen een Golden Globe:

  • Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story (beste acteur in korte serie)
  • Ozark (beste vrouwelijke bijrol)
Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (23)

Tamara van Seggelen

Techredacteur

Tamara is al jaren bezig met taal en communicatie. De steeds vernieuwde kennis over tech en cybersecurity weet ze zo goed over te brengen op het grote publiek. Tamara is geïnteresseerd in wetgeving rondom de balans tussen privacy en vrijheid online. Ook is ze zeer geïnteresseerd in de technische aspecten van computers en het internet, zoals de werking van internetprotocollen.

Meer artikelen uit de sectie Streaming

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (24)

Top 10 beste waargebeurde films op Netflix

22 juli 2024

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (25)

Top 10 beste films op Streamz

18 juli 2024

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (26)

Top 10 beste series op Streamz

18 juli 2024

Waar kijk ik de films die in 2023 een Golden Globe wonnen? (2024)
Top Articles
Brooklyn, New York branches and ATMs | Chase Bank
Thermo Scientific Chemicals | Fisher Scientific
Wordscapes Level 5130 Answers
13 Easy Ways to Get Level 99 in Every Skill on RuneScape (F2P)
Myexperience Login Northwell
Obor Guide Osrs
Select The Best Reagents For The Reaction Below.
Hello Alice Business Credit Card Limit Hard Pull
A.e.a.o.n.m.s
Olivia Ponton On Pride, Her Collection With AE & Accidentally Coming Out On TikTok
123Moviescloud
DoorDash, Inc. (DASH) Stock Price, Quote & News - Stock Analysis
iLuv Aud Click: Tragbarer Wi-Fi-Lautsprecher für Amazons Alexa - Portable Echo Alternative
Dr Adj Redist Cadv Prin Amex Charge
Puretalkusa.com/Amac
Carson Municipal Code
Libinick
Project, Time & Expense Tracking Software for Business
Johnnie Walker Double Black Costco
Www.patientnotebook/Atic
At&T Outage Today 2022 Map
Play Tetris Mind Bender
Airtable Concatenate
Myql Loan Login
The Creator Showtimes Near R/C Gateway Theater 8
Netwerk van %naam%, analyse van %nb_relaties% relaties
Spiritual Meaning Of Snake Tattoo: Healing And Rebirth!
Relaxed Sneak Animations
Access a Shared Resource | Computing for Arts + Sciences
Lbrands Login Aces
Ullu Coupon Code
Lcsc Skyward
Gopher Hockey Forum
Salons Open Near Me Today
Manuel Pihakis Obituary
Baddies Only .Tv
Pokemmo Level Caps
Goodwill Houston Select Stores Photos
Indiana Wesleyan Transcripts
Ukg Dimensions Urmc
Orion Nebula: Facts about Earth’s nearest stellar nursery
Rs3 Bis Perks
“To be able to” and “to be allowed to” – Ersatzformen von “can” | sofatutor.com
Gasoline Prices At Sam's Club
Discover Things To Do In Lubbock
Top 40 Minecraft mods to enhance your gaming experience
Yourcuteelena
Upcoming Live Online Auctions - Online Hunting Auctions
Rétrospective 2023 : une année culturelle de renaissances et de mutations
Koniec veľkorysých plánov. Prestížna LEAF Academy mení adresu, masívny kampus nepostaví
How to Choose Where to Study Abroad
Https://Eaxcis.allstate.com
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 5968

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.